top of page

Fællesskab

"Staying vulnerable is a risk we have to take if we want to experience connection"

- Brene Brown

En ting er at opdage gemte sider af sig selv, noget andet er at udleve og udtrykke dem.  Og det kan kræve mod. I løbet af vores opvækst lærte vi at skrue ned for os selv, vi lærte at please og mærke de andre, før vi selv sagde eller gjorde hvad vi havde lyst til. Vi lærte at klæde os afdæmpet for at passe ind og kun sige de ting, vi var sikre på var i orden at sige højt. At mærke længslen efter at bryde fri genkender jeg og det er vigtigt at finde de trygge arenaer til at øve sig.

Jeg har selv erfaret, hvordan det at være i trygge faciliterede fællesskaber har sat et skub i min udvikling til at blive mere mig. Fællesskaber, hvor der er sat en ramme for et trygt samvær, hvor det er italesat at vi mødes åbent, ikke-dømmende og kærligt. Det skaber tryghed og styrker modet. I løbet af mine uddannelser til Coach, kropsterapeut og Love Leader har trygt fællesskab været kernen for undervisningen. Derfor kender jeg til at sidde i sådanne fællesskaber indefra og elsker at give det videre. 

Som Brene Brown siger, når vi viser hinanden vores sårbare indre, så genkender vi os selv i hinanden og det skaber forbundethed. Jeg tror vi har brug for mere forbundethed i verden. Mere spejling og ærlig sårbarhed. Vi har brug for modiger kvinder, der tør vise hvem de er, så det giver andre tilladelsen til at de må være alt de er. Derfor faciliterer jeg kvindecirkler, som er en arena hvor vi kan øve os i at være sårbare, autentiske og frie.

Jeg holder løbende cirkler både alene og sammen med Joan Mala, under navnet Magiske Møder. 

Magiske Møder

Sammen med Joan Mala startede jeg kvindecirklerne Magiske Møder. Vi afholdte den første kvindecirkel i januar 2020 og har holdt en masse skønne cirkler siden. Magiske Møder er skabt med intentionen om et fællesskab, hvor du kan møde op med alt, hvad du er. Det er et åndehul i en travl hverdag, hvor du kan møde andre kvinder i et facadefrit og trygt rum. Vi mødes på tværs af alder, karriere, erfaring, overbevisninger mm. Fælles for os er, at vi ønsker at være i verden på en autentisk og kærlig måde.

Jeg kan mærke betydningen af at være til stede præcis som vi er, den ære det er at få lov til at møde andre på deres vej - i deres sande jeg.

At læne sig ind i selvkærligheden og taknemmeligheden over ikke at rejse alene, selv om vi er på hver vores færd - det er det hele værd.

Lene

Magiske Møder med Joan og Livnora er i den grad magiske møder - fordi alle der dukker op har så meget at byde ind med, om det er i stilhed, væren eller med ord♥️ Jeg elskede at mærke Liv og Joan, jeg kunne være helt tryg og bare tage imod af deres hjerteord og ikke mindst Joans sang🙏

Jeg tog hjem med et hjerte fyldt af kærlighed og en følelse af at være vokset 10 cm. Kan anbefale alle at tage med til Magiske Møder♥️

Mie

Liv Nora er en fantastisk dygtig og nærværende facilitator. Hun formåede at skabe et trygt rum, hvor jeg både følte mig set, beriget og udfordret. Jeg tog hjem med en helt fantastisk energi og deltager meget gerne igen.
 

Deltager på
Selvkærligt Åndehul

...Magiske Møder er, for mig, ren kærlighed. Som deltager er man ikke i tvivl om at cirklen er skabt med kærlighed for øje - kærlighed er det jeg mærker efter endt cirkel - og det jeg giver mig selv, hver gang jeg har har valgt at deltage..

Læs flere...

Anne

bottom of page