top of page

Faciliteret Fællesskab

"Staying vulnerable is a risk we have to take if we want to experience connection"

- Brene Brown

Jeg glæder mig til at invitere til kvindecirkler og dansehold i 2024. Hold øje med hjemmesiden og mine sociale medier, jeg offentliggør det så snart jeg har en dato klar. Har du et polterabend, motherblessing, fødselsdag eller lignende, hvor du ønsker at holde en cirkel med dine venner, så kan du booke mig som facilitator. læs mere her

 

Hvorfor deltage i faciliteret fællesskab:

Når vi er på en personlig udviklingsrejse, møder vi ofte nye sider af os selv eller genopdager sider vi har skruet ned for. Vores omgangskreds kender os jo som dem vi altid har været og mange gange har de været med til at forme os. Det kan føles grænseoverskridende at udleve disse sider og vi kan have brug for trygge arenaer at øve os i. Derfor holder jeg kvindecirkler, dansehold og andre events, hvor du kan møde andre ligesindede, der ønsker også ønsker at mødes sårbart og autentisk.

Til cirklerne får vi mulighed for at vise vi vores sårbare indre og ofte genkender vi os selv i hinanden og det skaber forbundethed. Når vi oplever at blive mødt som hele os i de trygge fællesskaber, giver det os modet til at skrue mere og mere op for os selv i vores hverdagsliv og omgangskreds. Jeg er klædt på til at varetage facilitatorrollen gennem mine uddannelser til coach, kropsterapeut og Love Leader. læs mere om mine kompetencer her

Udtalelser

Jeg kan mærke betydningen af at være til stede præcis som vi er, den ære det er at få lov til at møde andre på deres vej - i deres sande jeg.

At læne sig ind i selvkærligheden og taknemmeligheden over ikke at rejse alene, selv om vi er på hver vores færd - det er det hele værd.

Lene

Magiske Møder med Joan og Livnora er i den grad magiske møder - fordi alle der dukker op har så meget at byde ind med, om det er i stilhed, væren eller med ord♥️ Jeg elskede at mærke Liv og Joan, jeg kunne være helt tryg og bare tage imod af deres hjerteord og ikke mindst Joans sang🙏

Jeg tog hjem med et hjerte fyldt af kærlighed og en følelse af at være vokset 10 cm. Kan anbefale alle at tage med til Magiske Møder♥️

Mie

Liv Nora er en fantastisk dygtig og nærværende facilitator. Hun formåede at skabe et trygt rum, hvor jeg både følte mig set, beriget og udfordret. Jeg tog hjem med en helt fantastisk energi og deltager meget gerne igen.
 

Deltager på
Selvkærligt Åndehul

...Magiske Møder er, for mig, ren kærlighed. Som deltager er man ikke i tvivl om at cirklen er skabt med kærlighed for øje - kærlighed er det jeg mærker efter endt cirkel - og det jeg giver mig selv, hver gang jeg har har valgt at deltage..

Læs flere...

Anne

udtalelser fællesskab

Hyr mig som din fællesskabsfacilitator

Hyr mig som fællesskabsfacilitator

Skal du holde en fødselsdag, polterabend, motherblessing, babyshower eller lignende og ønsker du at skabe en højtidelig og nærværende stund med dine venner, så kan du hyre mig som din fællesskabsfacilitator.

Jeg skræddersyr et program der passer til dine ønsker. Det kan indeholde elementer som englekorttrækning, meditation, refleksion, dans og bevægelse, delingsrunde, ceremoniel kakao, øvelser til at styrke forbundetheden imellem jer mm.

 

Det er en smuk måde at bruge tid sammen med dine kære på, hvor I oplever forbundethed og dybde.

 

Det koster 3500 kr. plus transportudgifter

 

Kontakt mig på tlf: 20897816 eller E-mail: hej@livnora.dk for at høre mere.
 

 

glimt fra cirklerne
bottom of page