top of page

Acerca de

Sådan begynder du din dag med større bevidsthed og overskud:

På 35 minutter kan du vække krop og sind med bevægelse, meditation og refleksion, så du kan skabe den dag der føles rigtig for dig. Du får det hele bragt på din foretrukne skærm, så du kan lave din morgenrutine lige der, hvor du er. 

Mindful Morgen er til dig, der... 

  • leder efter svar uden for dig selv 

  • har tendens til at mærke andres behov før dine egne 

  • længes efter styrket kontakt til dit indre

  • ønsker at blive bedre til at mærke, hvad du har brug for

Jeg har de sidste 4 år haft en morgenrutine on/off, derfor kan jeg tydeligt mærke effekten de dage, hvor jeg prioriterer tiden til at tjekke ind med mig selv tidligt på dagen. Det vil jeg gerne give videre

Når vi starter dagen med en stund, hvor vi mærker efter og tuner ind i os selv, giver det os viden om, hvordan vi egentlig har det, hvilke følelser der lever i os og hvilke tanker der kører rundt.  På den måde får vi bedre forudsætninger for at sige til og fra og for at skabe den dag, som føles god for os. Det bliver lettere for os at vælge vores egen retningen, i stedet for at flyde med på andres behov og ønsker.

Du får: 

De tre elementer, som giver dig en fantastisk start på dagen, er: guidet bevægelse, meditation og dagbogsskrivning.

På 35 minutter kan du nå alle tre dele eller du kan vælge ud 1 eller 2 af tingene, så det passer til den tid du har til rådighed i din hverdag. 

Mindful Morgen indeholder: 

  • 18 minutters kærlig kropsbevægelse med yogaøvelser og ledarbejde

  • 8 minutters guidet meditation

  • Øvelser og refleksionsspørgsmål til dagbogsskrivning

  • Bonus: video om at etablere en fast morgenrutine med spørgsmål til målsætning. 

Det hele ligger på en Online Platform, som du har adgang til fra både computer, tablet eller smartphone. Du kan altså have den med der, hvor du er. 

Hele herligheden koster 250 kr

Når du har købt adgang til kurset får du en mail, hvor du opretter din profil på Thinkific. Herfra kan du se indholdet når det passer dig. Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål. 

bottom of page