top of page

Det siger de om Liv Nora

"Liv Nora skabte det tryggeste rum for min mirror process. Hun startede med at få mig ud af hovedet, ned i kroppen og i kontakt med min intuition og min intelligente krop, som gemte på alle svarene, der ville forløse mine udfordringer. Denne kontakt blev løbende genetableret, mens der blev stillet skarpt på at forstå mine uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger. Helt konkret arbejdede vi med at forstå mit behov for at se fjernsyn og spise sukker. Det kan lyde banalt, men jeg havde opbygget et mønster, hvor jeg brugte disse redskaber til at flygte fra mit ansvar og mine tanker. Inden vi gik i gang var jeg meget spændt på, hvad der ville komme ud af processen, for jeg kunne ikke selv tænke mig til et svar. Løbende som vi kom igennem de 7 spejle, blev det klart for mig, hvor vanen kom fra, hvad dens positive hensigt var, hvordan jeg kunne bruge den på en god måde og få et sundt og afbalanceret forhold til den. Svarere der kom frem var for mig mindblowing! Det viste sig at have meget dybere rødder end jeg overhoved kunne forestille mig. Og det vilde var, at svarene kom fra mig. Liv Nora faciliterede, lyttede, opsummerede, stillede spørgsmål - alt sammen i et rum, hvor jeg følte mig 100 % tryg til at sige og føle alt, hvad der kom frem. Processen afsluttedes med en meget behagelig meditation, hvor alle de nye indsigter blev integreret i min krop. Jeg vågnede og følte at jeg var blevet flere år klogere på kun 2 sessioner hos Liv Nora. Hun faciliterede en healing, jeg ikke selv kunne knække koden på. Af hjertet tak!"

- Annie Ariel, Mirror Process

Annie Ariel

- Gry Noora, Mirror Process

Er så taknemmelig for at have haft muligheden for at have en samtale med denne skønne livnora_. Har været til 2 sessioner med mirror proces – hvor vi er kommet igennem mine skyggesider og mine fortællinger om mig selv og de begrænsende overbevisninger jeg har. Jaaaa de er skiftet ud med nye, så nu kan jeg skinne med mit lys.så står du og ønsker en ændring? Så kan jeg kun anbefale livnora_ fanrastisk coach, og jeg glæder mig til at følge hende i hendes es. Det fineste man kan gøre er at flytte et menneske fra a til b og det kan Liv Nora

Gry Noora

"Liv er utrolig indlevende i sin praksis. Jeg følte mig virkelig set. Der var en tryghed til at dele selv meget intime, sårbare ting. Det er som om, der er kontakt til noget større, der taler igennem hende. Efter spejlprocessen var jeg helt høj, og jeg er sikker på, at der stadig bundfælder sig ting i mig, som Liv var med til at finde frem. Det er f.eks. styrke, mod og rummelighed over for mig selv - meget helende. Jeg er meget taknemmelig. Hun får mine varmeste anbefalinger."

- Jakob, Mirror Process

At deltage i Magiske møder med Joan og Liv Nora, har simpelthen været skønt.

De formår begge at holde et trygt og åbent space, hvor alt er velkomment, så man kan være og dele lige hvad man har lyst til.

De er meget i kærlighed, hvilket jeg mærkede med det samme. Det gør at jeg føler mig forbundet på et dybt plan, som kvinde, som medmenneske og som individ.

Der er plads til både grin, tårer, til at blive både set og hørt.

Det har været indsigtsfuldt for mig i min selvudvikling at deltage i Magiske møder, hvilket er virkelig betydningsfuldt for mig ❤️

Skønne øvelser og virkningsfulde meditationer på et plan hvor alle kan være med ❤️

Jeg vil inderligt anbefale at give dig selv den gave at deltage i MM.

Tak for jer

- Miluna, deltager til Magiske Møder (kvindecirkel)

Miluna
Amalie Birkeland.jpg

Da jeg trådte ind ad døren til coachingsessionen, var jeg en smule smånervøs - men lige så snart Liv begyndte at indlede samtalen, var det så lettende, og hun havde sådan et naturligt og afslappende vibe.

 

Flere gange lagde jeg mærke til, hvor tryg stemningen var, hvordan jeg kunne hvile i mig selv og være helt åben. Noget fik mig til at indse, at det ikke er umuligt at komme igennem forhindringerne.

 

De ting, vi snakkede om, har givet mig et energifyldt mål, og allerede i dag har jeg taget nogle små skridt og kan mærke en smilende tilfredshed - det er så befriende at have fundet nogle nytænkende redskaber, og jeg synes, det er utroligt, hvor meget jeg fik ud af den tid, vi havde. Det var lige, hvad jeg manglede for at få en bedre hverdag, og mit hjerte smiler️

 

Tusinde takkk til Liv! Hun gav mig en vidunderlig gave, som jeg vil bruge nyttigt i den lyse nutid og fremtid️

 

- Amalie 16 år, coachingsession

Anne Ork.png

Jeg var utroligt glad for min coaching med Liv. Det har givet mig lyst til at tage kampen op med mine problemer!
Jeg har ikke før prøvet at være til coaching, og jeg blev glædeligt overrasket over, at det var så nemt, at snakke med Liv om hvad jeg havde på hjertet. Hun skabte en tryg atmosfære og var meget imødekommende. Hvis jeg havde svært ved at sætte ord på hvad jeg mente, var Liv tålmodig og hjalp mig på vej. Hun kom med rigtig gode råd til mig, som jeg ved, at jeg vil tage med mig og bruge.

Det var en sand fornøjelse at have Liv som coach, og det er noget jeg sent vil glemme

- Anne 16 år, coachingsession

Charlotte.jpg

Livs hold med yoga-pilates-dans er fantastiske! Det er den bedste kombination af yoga og pilates, hvor de bedste øvelser fra begge træningsgrene kommer i spil. Det hele sker samtidig med, at kroppen får lov til at bevæge sig, præcis som den har lyst til. Jeg har igennem et år til denne træning lært at mærke efter i min krop, præcis hvilke bevægelser der er gode for min krop, og hvordan jeg kommer mest muligt i balance gennem disse tre træningsformer. Jeg har før i tiden gået meget til både yoga og pilates, men jeg har fundet mig meget til rette i denne kombination. Jeg kan så varmt anbefale Livs hold med yoga-pilates-dans.

 

Charlotte, deltager på "yoga,pilates og dans"-hold i Aarhus

stefanie1.jpg

Feminint i iværksættermøde er anbefalelsesværdigt. Der blev skabt et trygt rum i cirklen hvor vi delte vores rejse og drømme og trak kort. Der blev både grædt og Grint. Desuden var der super god information omkring alt det tørre og lidt indviklede i forhold til virksonhedsstart. En jurist holdt oplæg og der var masser af plads til at spørge. Undervejs havde vi en pause med en mindfullnes øvelse, guidet af liv Nora. Det var en rigtig god oplevelse og jeg kommer gerne igen.

- Stefanie, deltager på Feminint Iværksættermøde (kvindecirkel)

esben.jpg

 

Det er nemt at have en ide til at løse et problem, men det er noget helt andet at få ideen konkretiseret.

Jeg har haft én session med Liv på ca. 60 minutter. Jeg kontaktede Liv og ønskede hjælp med at få mere struktur på min hverdag efter større ændringer i mit liv. Liv hjalp mig inden sessionen med at indskrænke og præcisere feltet til ét centralt problem jeg vil arbejde med. Dette blev søvn og døgnrytme.
Til sessionen undersøgte vi mit centrale ønske – at jeg vil blive bedre til at komme tidligere op om morgenen og komme i gang.
Igennem sessionen havde Liv en åben og rar tilgang. Liv hjalp mig ikke med at komme med input, men med at hjælpe mig til selv at finde løsningerne. Liv gjorde meget ud af hele tiden at konkretisere både problemer og løsninger – at komme helt ind til det absolut centrale.
Jeg gik fra sessionen med en følelse af mere overblik og med konkrete værktøjer til at arbejde videre på at blive mere morgenmenneske.
Jeg er slet ikke i mål endnu, men jeg er sikker på jeg er godt på vej.   

 

- Esben, coachingsession

Cirkeludtalelser

At deltage i Magiske møder med Joan og Liv Nora, har simpelthen været skønt.

De formår begge at holde et trygt og åbent space, hvor alt er velkomment, så man kan være og dele lige hvad man har lyst til.

De er meget i kærlighed, hvilket jeg mærkede med det samme. Det gør at jeg føler mig forbundet på et dybt plan, som kvinde, som medmenneske og som individ.

Der er plads til både grin, tårer, til at blive både set og hørt.

Det har været indsigtsfuldt for mig i min selvudvikling at deltage i Magiske møder, hvilket er virkelig betydningsfuldt for mig ❤️

Skønne øvelser og virkningsfulde meditationer på et plan hvor alle kan være med ❤️

Jeg vil inderligt anbefale at give dig selv den gave at deltage i MM.

Tak for jer 🙏❤️

Miluna, deltager på Magisk Møde Kvindecirkel

Magiske Møder har for mig været en start på flere ting. For det første, var det starten på et par vidunderlige bekendtskaber med Joan og Liv Nora. Dernæst var det min start på, at stå ved hvem jeg er - en følelse, som er svær at beskrive med ord. Før mærkede jeg følelsen i hver kropsdel - i maven, i armene, i ryggen… Nu MÆRKER jeg styrken i MIG helt ind i hver enkel celle. Og starten på dén rejse - opstod i Liv Noras lejlighed i Århus.

Cirklerne har gjort mig endnu mere bevidst om, at forskellighed er unikt. Jeg har fået øjnene op for, hvor mange skønne og fantastiske kvinder der er i dette land - og at se verden igennem de briller er jo en gave i sig selv.

Magiske Møder er, for mig, ren kærlighed. Som deltager er man ikke i tvivl om at cirklen er skabt med kærlighed for øje - kærlighed er det jeg mærker efter endt cirkel - og det jeg giver mig selv, hver gang jeg har har valgt at deltage.

Disse to vidunderlige mennesker, har mine varmeste anbefalinger.

- Anne, deltager på Magiske Møder Kvindecirkler

- Rikke, deltager på Magiske Møder Kvindecirkler

Det har været så fint at være med til Joan og Liv Noras Magiske Møder. Der har været en hyggelig, tryg og nærværende stemning og jeg synes at det har været givende og lærerigt at sidde i cirkel med andre kvinder❤️

bottom of page