Det siger de om Liv Nora

Amalie

16 år - coachingsession

 

Da jeg trådte ind ad døren til coachingsessionen, var jeg en smule smånervøs - men lige så snart Liv begyndte at indlede samtalen, var det så lettende, og hun havde sådan et naturligt og afslappende vibe.

 

Flere gange lagde jeg mærke til, hvor tryg stemningen var, hvordan jeg kunne hvile i mig selv og være helt åben. Noget fik mig til at indse, at det ikke er umuligt at komme igennem forhindringerne.

 

De ting, vi snakkede om, har givet mig et energifyldt mål, og allerede i dag har jeg taget nogle små skridt og kan mærke en smilende tilfredshed - det er så befriende at have fundet nogle nytænkende redskaber, og jeg synes, det er utroligt, hvor meget jeg fik ud af den tid, vi havde. Det var lige, hvad jeg manglede for at få en bedre hverdag, og mit hjerte smiler️

 

Tusinde takkk til Liv! Hun gav mig en vidunderlig gave, som jeg vil bruge nyttigt i den lyse nutid og fremtid️

 

Anne

16 år - coachingsession

Jeg var utroligt glad for min coaching med Liv. Det har givet mig lyst til at tage kampen op med mine problemer!
Jeg har ikke før prøvet at være til coaching, og jeg blev glædeligt overrasket over, at det var så nemt, at snakke med Liv om hvad jeg havde på hjertet. Hun skabte en tryg atmosfære og var meget imødekommende. Hvis jeg havde svært ved at sætte ord på hvad jeg mente, var Liv tålmodig og hjalp mig på vej. Hun kom med rigtig gode råd til mig, som jeg ved, at jeg vil tage med mig og bruge.

Det var en sand fornøjelse at have Liv som coach, og det er noget jeg sent vil glemme

Stefanie

Deltager til "Feminint Iværksættermøde"

Feminint i iværksættermøde er anbefalelsesværdigt. Der blev skabt et trygt rum i cirklen hvor vi delte vores rejse og drømme og trak kort. Der blev både grædt og Grint. Desuden var der super god information omkring alt det tørre og lidt indviklede i forhold til virksonhedsstart. En jurist holdt oplæg og der var masser af plads til at spørge. Undervejs havde vi en pause med en mindfullnes øvelse, guidet af liv Nora. Det var en rigtig god oplevelse og jeg kommer gerne igen.

 

Esben

26 år - coachingsession

 

Det er nemt at have en ide til at løse et problem, men det er noget helt andet at få ideen konkretiseret.

Jeg har haft én session med Liv på ca. 60 minutter. Jeg kontaktede Liv og ønskede hjælp med at få mere struktur på min hverdag efter større ændringer i mit liv. Liv hjalp mig inden sessionen med at indskrænke og præcisere feltet til ét centralt problem jeg vil arbejde med. Dette blev søvn og døgnrytme.
Til sessionen undersøgte vi mit centrale ønske – at jeg vil blive bedre til at komme tidligere op om morgenen og komme i gang.
Igennem sessionen havde Liv en åben og rar tilgang. Liv hjalp mig ikke med at komme med input, men med at hjælpe mig til selv at finde løsningerne. Liv gjorde meget ud af hele tiden at konkretisere både problemer og løsninger – at komme helt ind til det absolut centrale.
Jeg gik fra sessionen med en følelse af mere overblik og med konkrete værktøjer til at arbejde videre på at blive mere morgenmenneske.
Jeg er slet ikke i mål endnu, men jeg er sikker på jeg er godt på vej.   

 

 
 

Charlotte

Deltager på "Yoga, Pilates og Dans"

 

Livs hold med yoga-pilates-dans (living yolates) er fantastiske! Det er den bedste kombination af yoga og pilates, hvor de bedste øvelser fra begge træningsgrene kommer i spil. Det hele sker samtidig med, at kroppen får lov til at bevæge sig, præcis som den har lyst til. Jeg har igennem et år til denne træning lært at mærke efter i min krop, præcis hvilke bevægelser der er gode for min krop, og hvordan jeg kommer mest muligt i balance gennem disse tre træningsformer. Jeg har før i tiden gået meget til både yoga og pilates, men jeg har fundet mig meget til rette i denne kombination. Jeg kan så varmt anbefale Livs hold med yoga-pilates-dans.

 

Maya

Deltager på "Feminint Iværksættermøde"

 

Jeg kan helt sikkert anbefale Feminint iværksættermøde. Det er trygt med et netværk og efter oplægget fra juristen havde jeg mod på at starte min egen virksomhed. Nu har jeg en skøn gruppe jeg kan spare med og lære af. Jeg glæder mig til næste gang der bliver mulighed for et møde.

 

Kontakt: 

+45 20 89 78 16

CVR: 40891749   

  • Facebook - White Circle