top of page

Magiske Møder - Ind til Kernen

 Et 6 måneders nærende fællesskab for kvinder. 

Her kan du dele fra hjertet, lære dig selv bedre at kende og connecte med andre ligesindede kvinder.

  • Længes du efter et nærende fællesskab? 

  • Ønsker du at nå ind til kernen af dig selv? 

  • Drømmer du om at finde modet til at vise, hvem du virkelig er? 

Så er “Magiske Møder - Ind til Kernen” til dig. Et 6 måneders forløb med månedlige kvindecirkler i hjertet af Aarhus. Vi inviterer 8 kvinder til at tage med på rejsen. 
(Vi overholder de påbud, som gør sig gældende i forhold til Covid19. Er retningslinjerne lempet inden forløbets start, åbner vi for 2 ekstra pladser.)

 

I løbet af de 6 måneder vil du få styrket forbindelsen til dit eget indre. Cirklerne vil indeholde øvelser som potentielt kan åbne op for nye sider af dig selv og skabe en dybere kontakt til det, der sker indeni dig. Du vil blandt andet blive præsenteret for refleksionsøvelser, meditation og bevægelse.  

 

Du vil blive en del af et kærligt og opbakkende fællesskab. At have et fællesskab i ryggen, som kender til dine drømme og passioner og støtter dig i dem, er en kæmpe gave. Både når vi står i noget udfordrende men også når vi lykkes.

Når vi mødes til en cirkel inviteres du ind i et åndehul, hvor du kan give slip på hverdagen og få tid til dig. Du vil ankomme til et indbydende rum med hjertevarme, forfriskninger og rolig atmosfære, så du trygt kan tage din plads i cirklen. Vi sætter rammerne for et rum, hvor du kan møde op, som den du er og hvor vi møder hinanden med åben nysgerrighed. Der vil altid være tid til at dele, hvad der er på spil i dig. Hos os er alle følelser tilladte og vi mener det er vigtigt, at de får plads.  

At mødes i et rum som dette kan være en genvej til at connecte på et dybere niveau og de relationer, der kan opstå her er dyrebare og måske ligefrem magiske. 

 

Der vil være et tema for hver cirkel og vi har planlagt forløbet, så der er en tydelig rød tråd. Vi vil komme til at arbejde med indre værdier, geni-zoner, lys- og skyggesider, personligt lederskab, følelsesliv og meget mere. 


 

 

Det får du:

  • 5 cirkler i Aarhus á 3 timers varighed - 1 hver måned

  • 1 afslutningscirkel - spækket med nydelse, forkælelse og fejring. 

  • 2 online cirkler via zoom á ca. 1 times varighed

  • En lukket facebookgruppe til sparring og kontakt mellem cirklerne.

  • Et overflødighedshorn af redskaber og øvelser til personlig udvikling

  • Forkælelse og nydelse til hver cirkel i form af snacks, the og Ceremoniel Kakao


 

Hvor og hvornår?

Cirklerne afholdes i et smukt lyst yogastudie i Aarhus:

Mejlgade 47 3. tv. Aarhus C.

Sæt kryds i kalenderen:  

​Datoerne kommer så snart vi ved mere om situationen i Danmark i forhold til Covid-19 og det er forsvarligt at mødes fysisk igen. 

 

Pris:

Hele herligheden koster 3600 kr.

Ved behov for ratebetaling er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning der passer dig.

 

Hvis du mærker kilden i maven og et Hell Yes i hjertet, så vil vi elske at have dig med på rejsen.

 


 

 

Historien om Magiske Møder

Vi, Joan og Liv Nora, startede kvindecirklerne “Magiske Møder” i Januar 2020. Konceptet opstod med inspiration i vores eget første magiske møde. Vi mødte hinanden på forløbet “Love Leader Gendannelsen”. Vi kendte ikke hinanden fra før, men rammerne var sat til at mødes uden filter. Det blev startskuddet til et dybt venskab og senere til “Magiske Møder”. Vi ønsker nemlig at skabe et rum, hvor andre kvinder kan mødes hjerte til hjerte, som vi selv oplevede det. Indtil nu har “Magiske Møder” fungeret som enkeltstående kvindecirkler med unikke konstellationer af kvinder til hvert møde. Nu glæder vi os til at byde dig velkommen til dette Magiske Møde forløb, som vil være en udfoldelse og dybdegående version af vores oprindelige Magiske Møder. 

 

Om Liv Nora:

Mit navn er Liv Nora og min passion er at støtte dig i at komme i kontakt med dit indre og skabe rum for fællesskab, følelser og nærvær. Jeg kan noget med ord, det vil du opdage, når jeg i de magiske møder guider dig i visualiseringer og meditationer. Jeg er en vestjyde med rødderne dybt plantet i den jyske muld og med drømme, der skyder mod himlen. Oprindeligt er jeg uddannet socialpædagog, og har de seneste år taget uddannelser indenfor mindfulness, coaching og bevægelse. Når jeg ikke faciliterer Magiske Møder arbejder jeg på en efterskole. Jeg glæder mig helt vildt til dette magiske forløb og til at sidde i cirkel med jer der skal med.

 

Om Joan:

Jeg hedder Joan, er 36 år og vil beskrive mig selv som en kreativ sjæl, der elsker alt hvad der har med udtryk, spiritualitet, musik og sårbarhed at gøre. Jeg er uddannet sangerinde, sanglærer og har derudover uddannelser inden for scenekunst selvudvikling og teater. Jeg brænder for livet i sin helhed, for frigørelse af stagneret energi, for kreativitet, leg og modet til at være med tingene som de er. Jeg har været på min egen indre rejse i mange år og glæder mig til at dele ud af mine erfaringer og til sammen at træde ind i dette kraftfelt af en cirkel!

 


 

Det med småt: 

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i Magiske Møder - Ind til Kernen. 

Vi arbejder med følelser og vores indre liv, men vi tilbyder ikke et terapiforløb.
 

Covid-19:
Vi sørger for at være opdaterede på de aktuelle retningslinjer og tilpasser forløbet derefter. Skulle hele forløbet blive aflyst inden opstart grundet skærpede retningslinjer, refunderer vi det fulde beløb. 

bottom of page