top of page

Magiske Møder - Hjerter På Linjen

I snart et år, har det været hverdag at holde afstand, se så få venner som muligt og blive mest muligt hjemme. Det gør vi for at passe på hinanden og det er vigtigt. Men vi savner fællesskab og kan snart ikke vente længere, med at mødes hjerte til hjerte i en tryg og nærværende ramme. Derfor kan du være med på vores Online Fællesskab: Hjerter På Linjen. 6 uger med online kvindecirkler for 10 kvinder

Hjerter på linjen er til dig som...

  • ...længes efter autentisk fællesskab

  • ...drømmer om at danne relationer med andre kvinder, som er nysger-rige på selvudvikling og går med hjertet forrest

  • ...ønsker tid og rum til at gå på opdagelse i dit indre og dele, hvad der sker i dig

Hjerter På Linjen er...

...et 6 ugers online fællesskab, hvor vi mødes til online kvindecirkel hver søndag aften kl. 19.30-21.00. Vi bruger platformen zoom, der gør det muligt for os, at se alle kvinder på samme tid. Vi har efterhånden prøvet dette online kvindecirkel format en del gange, og oplever at der opstår en følelse af fællesskab og nærvær gennem skærmene. Ydermere vil du blive en del af en lukket facebookgruppe med de andre deltagere, hvor du kan connecte med de andre deltagere. Joan og Liv Nora vil være til rådighed i denne gruppe, vi giver gerne sparring på det du ønsker og kan finde på at gribe fat i noget af det, som lever i gruppen til vores ugentlige kvindecirkler. Du vil altså få følelsen af at følges med 9 andre kvinder i de 6 uger og måske kan der vokse længerevarende relationer ud af det. 

 

Intentionen:
Hjerter på linjen er skabt med intentionen om at du kan møde andre kvinder, der drømmer om at leve et autentisk liv. Det er et sted, hvor du kan møde op, med alt hvad du er og dele sårbart, hvordan du virkelig har det og blive set og rummet.

Sådan foregår en online cirkel: 

Joan og Liv Nora byder velkommen. Derefter vil der være en kort præsentationsrunde til første cirkel, til de næste vil der være et check in med, hvordan du har det. Så vil der være en guidet meditation/visualisering, så du kan lande i dig selv, og mærke, hvad der lever i dig. Herefter vil der måske være nogle refleksionsspørgsmål og vi prioriterer altid god tid til, at vi hver især får mulighed for at dele, hvad end vi har brug for at sætte ord på. Det er et frit og åbent space, hvor vi lytter aktivt og nærværende, men vi giver ikke hinanden råd eller holdninger til delingen. Derfor kan du føle dig tryg til at dele alt, hvad du har på hjertet. Til sidst afrunder Joan og Liv Nora og siger på gensyn næste søndag.

Design uden navn (16).png

Det får du:

  • 1 ugentlig online kvindecirkel i 6 uger

  • Medlemsskab i en lukket facebookgruppe for deltagerne "Hjerter På Linjen", hvor I kan connecte mellem møderne

  • Joan og Liv Noras tilgængelighed i de 6 uger

  • Mulighed for at lære andre ligesindede kvinder at kende i et facadefrit, trygt, nærværende og hjerteligt space.

  • Adgang til vores facebookgruppe "Magiske Møder" - stedet hvor tidligere "Magiske Møde" deltagere connecter, får rabatter og andre lækkerier. 

Vi mødes til Online cirkel:

Søndag d. 21 marts

Søndag d. 28. marts

Søndag d. 4. april

Søndag d. 11. april

Søndag d. 18. april

Søndag d. 25 april

Alle dage kl. 19:30-21:00

Vi optager cirklerne, så skulle det ske, at du er forhindret i at deltage, så kan du se videoen efterfølgende og modtage meditationen, reflektionerne og lytte til de andres delinger, når det passer dig. 

Det koster: 

600 kroner at deltage

Du kan betale hele beløbet på en gang eller af to omgange

Historien om Magiske Møder

Vi, Joan og Liv Nora, startede kvindecirklerne “Magiske Møder” i Januar 2020. Konceptet opstod med inspiration i vores eget første magiske møde. Vi mødte hinanden på forløbet “Love Leader Gendannelsen”. Vi kendte ikke hinanden fra før, men rammerne var sat til at mødes uden filter. Det blev startskuddet til et dybt venskab og senere til “Magiske Møder”. Vi ønsker nemlig at skabe et rum, hvor andre kvinder kan mødes hjerte til hjerte, som vi selv oplevede det. Indtil nu har “Magiske Møder” fungeret som enkeltstående kvindecirkler med unikke konstellationer af kvinder til hvert møde. Nu glæder vi os til at byde dig velkommen til dette Magiske Møde forløb, som vil være en udfoldelse og dybdegående version af vores oprindelige Magiske Møder. 

 

Om Liv Nora:

Mit navn er Liv Nora og min passion er at støtte dig i at komme i kontakt med dit indre og skabe rum for fællesskab, følelser og nærvær. Jeg kan noget med ord, det vil du opdage, når jeg i de magiske møder guider dig i visualiseringer og meditationer. Jeg er en vestjyde med rødderne dybt plantet i den jyske muld og med drømme, der skyder mod himlen. Oprindeligt er jeg uddannet socialpædagog, og har de seneste år taget uddannelser indenfor mindfulness, coaching og bevægelse. Når jeg ikke faciliterer Magiske Møder arbejder jeg på en efterskole. Jeg glæder mig helt vildt til dette magiske forløb og til at sidde i cirkel med jer der skal med.

 

Om Joan:

Jeg hedder Joan, er 36 år og vil beskrive mig selv som en kreativ sjæl, der elsker alt hvad der har med udtryk, spiritualitet, musik og sårbarhed at gøre. Jeg er uddannet sangerinde, sanglærer og har derudover uddannelser inden for scenekunst selvudvikling og teater. Jeg brænder for livet i sin helhed, for frigørelse af stagneret energi, for kreativitet, leg og modet til at være med tingene som de er. Jeg har været på min egen indre rejse i mange år og glæder mig til at dele ud af mine erfaringer og til sammen at træde ind i dette kraftfelt af en cirkel!

Det med småt: 

Du skal være fyldt 18 år for at deltage i Magiske Møder - Ind til Kernen. 

Vi arbejder med følelser og vores indre liv, men vi tilbyder ikke et terapiforløb.

Refusion: 
Når du har købt billet har du 14 dages returret fra datoen, hvor du købte din plads. Derefter refunderes beløbet ikke.

bottom of page