Om Liv Nora

Jeg er en  storbypige med rødderne dybt forankret i den vestjyske sandjord. Forstået på den måde at jeg er opvokset i vestjylland, med en mor i København. Derfor elsker jeg storbyens muligheder og livlige pulseren lige så højt som jeg elsker stilheden på landet og den vilde natur der hersker her. 

På sin vis er sådanne kontraster tilbagevendende  temaer for mig. Jeg har brugt meget af min opvækst på at blive mester i at tilpasse mig.  Nu mærker jeg trangen til at bryde ud og tage min plads i verden og vise hvem jeg er.  Det kan være ganske udfordrende for en pleaser som jeg. Men hvor der er kontraster, er der mulighed for balance. Og den balance jeg finder mellem styrken i at kunne tilpasse mig og poweren i at fylde, skaber en superkraft der gør mig virkelig dygtig til at formidle og holde space. 

 

De sidste par år har jeg fordybet mig i min egen historie og fundet ud af, hvordan min historie har givet mig lige præcis de redskaber, jeg har brug for, for at skabe det liv jeg drømmer om. Sideløbende har jeg tilegnet mig viden og redskaber til at kunne hjælpe andre til det samme.

Jeg er en kvinde med en mission. En mission om at hjælpe mennesker, i særdeleshed kvinder til ar skabe Heartconnections med det, de har brug for, for at skabe det liv de drømmer om. 

Her på siden kan du læse om, hvad jeg tilbyder. Ydermere kan du læse mine blogindlæg om mine tanker om livet, universet og rejsen til at blive mig, med alt hvad jeg er. 

Hvordan kan jeg hjælpe dig? 

Kvalifikationer

Social-pædagog

Lifemastery Master Coach

6 mdr. grundudd. i: 

Living Yolates

Mindfulness-instruktør

Mind and Spirit Mentor

Kontakt: 

+45 20 89 78 16

CVR: 40891749   

  • Facebook - White Circle