top of page
Liv Nora-4_edited.jpg
IMG_2080.HEIC

Jeg er gået på barsel

I slutningen af april melder min lille pige sin ankomst og jeg starter et nyt kapitel som mor. Jeg er gået på barsel og derfor er der lukket for bookinger her på siden.
 

Jeg glæder mig til at vende tilbage i 2024 med massere af Kropsterapi, Groovedans, fællesskab og coaching. 

 

Aktuelt

Online morgenrutine

Start din dag med at tjekke ind med dig selv og din krop, så du kan mærke, hvad du har brug for.

 

Du får en færdigpakket rutine, hvor du ikke skal gøre andet end at trykke play og så er du i gang. 

Mindful Morgen

Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

IMG_4350.JPG
Kropsterapi
IMG_4166.JPG
Coaching
IMG_7261.jpg
Fællesskab

Det er sjovt, hvor svært det kan være at beskrive oplevelser, reaktioner og følelser med ord. Men jeg vil forsøge da Liv Nora virkelig er en dejlig kropsterapeut.

Jeg har haft 5 sessioner hos Liv Nora indtil videre, og alle 5 har været vidt forskellige da min krop og mit sind har haft brug for forskellige tilgange på det givne tidspunkt.

Liv Nora har formået at møde mig, lige der hvor jeg var, og nænsomt og trygt, mærket ind i og spurgt ind til hvad jeg havde brug for, både før og undervejs.

Jeg har aldrig prøvet fysisk at føle mig så holdt som jeg gjorde i dag. Det er virkelig en gave at få mulighed for at opleve.

Fra hjertet Liv Nora, tak for dig

- Håb, Kropsterapi

Om Liv Nora

Når du sætter lys på dit indre, vil alle dine farver stråle ud i verden

Autenticitet, nærvær og forbundenhed er nøgleord for mig. De er mine indre værdier og er pejlemærker i de valg jeg tager i mit liv og virksomhed.

Jeg er selvudviklingsnørd og elsker at dykke dybt. Så meget at jeg har flere uddannelser indenfor feltet. Jeg glæder mig til at dele ud af al det jeg har lært. læs hvilke her

En af mine største gennembrud var da jeg på en uddannelse blev enormt irriteret på en sød, vidende og veltalende kvinde som jævnligt tog ordet. Det hun sagde var relevant og passende hver gang. Og det irriterede mig underligt nok.  Samtidigt var jeg på en coachudannelse, hvor vi begyndte på "skyggearbejde". Pludseligt forstod jeg, at min irritation skyldtes min egen lyst til at byde ind og tage min plads. 
Jeg opdagede en indtil da ubevidst tilpasningsadfærd. Jeg var mester i at mærke alle andre og skruede ned for mig selv, af frygt for at fylde for meget. I bund og grund ønskede jeg bare at fylde lige så meget som denne kvinde tillod sig. Og det at hun gjorde det vækkede ubehag i mig.

Det blev startskuddet på min rejse fra pleasende tilpasser til autentisk frihedssøger. Skridt for skridt skruede jeg op for mig selv.  Jo tryggere fællesskaber, jo lettere er det. 

Og det er det jeg gerne vil give videre: At du må få modet og trygheden til at mærke og udtrykke, hvad du har på hjerte

Det gør jeg gennem: 
Kropsterapi, coaching, Mirror facilitating og kvindecirkler. 

Liv Nora-9.jpg

Vidste du, 

at jeg har en podcast?

"Når Hjertet Taler"

Her taler jeg med inspirerende mennesker om passion, drømme og mod. Jeg har blandt andre talt med Avalon Khaan, Luna Bindner og Annie Ariel. Du kan høre den på din foretrukne podcastplatform. 

Følg med på Instagram

bottom of page